Gastenboek:

Dank jullie wel voor Alle Lieve Reacties, 

Warme Groet Monique van Oorschot - DreamAngel Massages !

Nieuw geplaatst op --- 9, 2022 10:43 PM


Melanie van Rijt geplaatst op 5 Oktober  2022 17.32 uur

Wauw.. wat een beleving 😍 Een mooie, rustige en kalmerende omgeving met op de achtergrond een lekker ontspannen geurtje en relax muziek. En dan hebben we het nog niet over de kwaliteit en service gehad 🥰 Echt niet normaal goed❤️ Ze is super vriendelijk, weet wat ze doet en legt ook alles uit. Ik kom er graag en blijf ook echt terug komen!!!

Sabrina geplaatst op 4 Oktober 2022 18.17 uur

Regelmatig laat ik me masseren door Monique, een hele lieve warme en zorgzame dame, die direct in de gaten heeft waar je knelpunten maar ook je behoeftes liggen.

Altijd in voor een goed gesprek met eerlijke adviezen.

Ze heeft een ruim assortiment aan massages en prijs kwaliteit verhouding is absoluut prima te doen...geen hoofdprijzen, wél gouden handjes en een immer luisterend oor, Bedankt

Gé geplaatst op 2 Oktober 2022  11:32 uur

De afgelopen zes jaar om de twee weken naar Monique gegaan voor een sportmassage. Monique heeft heel snel in de gaten waar de problemen zitten en deze worden door haar goede massage perfect verholpen. Helaas, door haar verhuizing naar America, is het voor mij niet meer haalbaar om de sportmassage weer door Monique te laten doen. Zal op zoek moeten naar een vervanger dichter in de buurt, zal niet gemakkelijk worden. Monique, dank je wel voor de afgelopen jaren en ik wens jou heel veel succes op je nieuwe, mooie locatie!

Thanks!

Lilian  geplaatst op 1 Oktober 2022 11.39 uur

Al een paar jaar laat ik mij helemaal los masseren door Monique in een vast patroon van om de 2 weken. Ik heb zelf een massagepraktijk en mijn les was om ook goed te zorgen voor mezelf en heb ik zelf een massage nodig om mijn spieren soepel te houden om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn in de massagewereld. Monique is een warm, zacht en vriendelijk persoon die openstaat voor een goed en dieper gesprek en om haar medemens te helpen door middel van massage. Ik ben al twee keer op haar nieuwe locatie geweest in America en het is een prachtige, grotere, warme massageruimte geworden. Ik ga nu nog meer ontspannen, lekker los, harmonieus en tevreden de deur uit. Lieve Monique tot over 2 weken en kom ik weer lekker genieten van jouw warme handen, Bedankt!

Kim geplaatst op 29 September 2022 7.40 uur

Een zwakke rug en zwanger zijn, dat zat niet soepel.

Stoute schoenen aangetrokken en Monique gebeld omdat ik via via had vernomen dat zij hier de expert in is.

Monique stelt je erg op je gemak, tast rustig af waar je aan toe bent en is duidelijk in haar manier van communiceren hoe en wat er gaat gebeuren.

De massage als erg prettig ervaren en warempel mijn rug voelde een stuk beter aan.

De deskundigheid en tips en trucs helpen je enorm.

De Shantala baby massage gevolgd samen met mijn zoon.

Waar we tot de dag van vandaag nog plezier van mogen beleven.

Na deze periode kwam ik maandelijks en het liefst nog 2 wekelijks om mijzelf even te laten verwennen.

Weg van alle hectiek, alleen maar ontspannen en genieten.

Had ik ergens last, bel Monique en ze maakt meteen tijd voor je.

De open en eerlijke communicatie ervaarde ik als veiligheid en geborgenheid.

Alsmede de prijs, laagdrempelig om kennis te maken maar gun het jezelf!

Ik ben vanaf 2015 klant, Bedankt!

Adriénna geplaatst op 28 September  2022 21.42 uur

Super bedankt voor alles!

Na een hele stress volle periode een fijne rug massage gehad. Het heeft mij heel goed geholpen om van de hevige pijn af te komen, en even lekker te ontspannen. Super! 

Liliana geplaatst op 28 September 2022 20.00 uur

Bij Monique ben je letterlijk in de beste deskundige handen. Je voelt je meteen bij haar o je gemak. Als je even heerlijk wilt ontspannen raadt ik je absoluut de ontspanningsmassage aan. Daarbij is het een ontzettende lieverd en hartelijk persoon! Ik ben ontzetten blij met haar

Jac geplaatst op 28​ September 2022 19.57 uur

Bij Monique op de nieuwe locatie geweest voor een heerlijke massage en voor mijn longen weer op gang te brengen. 

Bedankt voor alles.

Nanny geplaatst op 9 Mei  2017 22:43 uur

In onze periode van rouwen om mijn vader dankzij de prettige massage even kunnen ontspannen. Eindelijk weer een nacht goed geslapen. Dank je wel 

Manuela geplaatst op 5 Maart 2017 16.08 uur

Monique bedankt. Het was met een woord SUPER, wat ben jij een bijzonder mens, fijn dat ik van jou deze massage heb mogen ontvangen. Tot gauw, Manuela

Frank geplaatst op 18 Oktober  2015 17:19 uur

17 oktober 2015 een fijne ontspanningsmassage  gehad van Monique. 90 minuten relaxen. Rug en kuiten zaten vast en voelde stram aan. Na de behandeling weer lekker soepel. Moet nog een paar keer gaan en dan komt alles weer goed. Deskundig advies en vakkennis zit goed bij Monique. Top!! Tot de volgende keer. Gr Frank

maartje geplaatst op 8 Februari 2014 1:32 uur

Hey monique, een mooie website. Bedank voor de lekkere massage. Volgende keer wil ik eens een hotstone massage proberen. Zag dit op je site staan. Tot de volgende keer. Groetjes Maartje xxx

Nancy Bastiaans geplaatst op 26 Oktober 2013 1:48 uur

Een paar keer per jaar komt Monique bij ons thuis voor een heerlijke hotstone voor mn man en mijzelf. Echt een aanrader! We zijn daarna allebei weer een tijdje helemaal Zennnn. En ontzettend betaalbaar!

huub scheffers geplaatst op 17 September 2013 1:09 uur

Een hele mooie site Monique, gefeliciteerd. en zie je snel weer. groetjes Huub.

famke geplaatst op 17, September 2013 0:44 uur

Wat een mooie site! Ik kan het iedereen aanraden je eens goed te laten masseren Door monique! De zwangerschaps massage was heerlijk en mijn partner kreeg meteen goede instructies voor tijdens de bevallig. De kleine meid heeft ook heerlijk genoten van de baby massage en nu laten we ons geregeld nog eens verwennen met een gewone massage! Kortom super!

Nanny geplaatst op 6, September 2013 13:03 

Wat hebben we genoten van de workshop baby massage. En ook de tweeweekse massage zou ik niet willen missen.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.

************************************************************************************************

************************************************************************************************